Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Decembrie » 6 » Broșură - Adevărul despre ECUMENISM și SINODUL din CRETA
0:09 AM
Broșură - Adevărul despre ECUMENISM și SINODUL din CRETA

http://www.glasulstramosesc.ro/art/adpic/Coperta_brosura-Adevarul_despre_ECUMENISM_si_SINOD.png

    Doamne ajută!

   Ținând cont că suntem în plină prigoană desfășurată împotriva celor ce s-au îngrădit de erezia ecumenismului, este vitală informarea credincioșilor din Biserică. Vă punem la dispoziție o broșură care se adresează omului simplu și nu numai, o scurtă informare despre ceea ce înseamnă ecumenismul și sinodul din Creta ce a avut loc anul acesta între 16 și 27 iunie. Nădăjduim că, prin mila Domnului, creștinii vor înțelege situația deosebit de gravă în care ne-au adus ierarhii participanți la acest sinod tâlhăresc și vor sprijini preoții mărturisitori care s-au îngrădit de erezie, sau care se vor îngrădi în curând. Frați români, mărturisiți Dreapta Credință în toată vremea și-n tot locul, Amin!

http://www.glasulstramosesc.ro/art/adpic/Brosura-Adevarul_despre_ECUMENISM_si_Sinodul_din_C.jpg

Descărcați și multiplicați

Broșura în format A5 - PDF

 

Descărcaţi şi conţinutul CD-ului ce însoţeşte broşura, pe care veţi gasi articole, conferințe, interviuri, scrisori deschise, cărți, documente şi materiale video despre ecumenism şi sinodul din Creta.

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/Coperta_CD2.jpg

Categorie: Broşură - Adevarul despre ECUMENISM si SINODUL DIN CRETA | Vizualizări: 11180 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: Brosura Adevarul despre ECUMENISM s | Rating: 4.5/16
Total comentarii : 11
avatar
0 Spam
1 Daniel Mindricel • 11:05 AM, 2016-12-07
Vreau și eu un exemplar, cât mai repede cu putință !
avatar
0 Spam
2 pitaru • 2:36 PM, 2017-02-06
As dori si eu sa dau comanda de cateva exemplare.Cum trebuie sa procedez?
avatar
0
3 Gabriel • 2:52 PM, 2017-02-09
Doamne ajuta! V-am raspuns pe mail
avatar
0 Spam
4 bodnar nicu • 9:31 PM, 2017-02-09
As dori si eu cateva exemplare. Cum va pot contacta
avatar
0
5 Gabriel • 10:49 AM, 2017-02-10
avatar
0 Spam
6 Mihail-Galati • 4:41 PM, 2017-03-12
La paragraful "Cum cunosti ca ai un duhovnic ecumenist?", la pct. 5 in loc de "laudandu-I" cu i mare trebuie scris "laudandu-i", pentru ca asa, cum e scris acum, este ca si cum am scrie Ecumenism cu E mare in loc de ecumenism. E o chestiune de detaliu dar nu trebuie trecuta cu vederea ca fiind lipsita de importanta.
avatar
0 Spam
7 Mihail-Galati • 5:13 PM, 2017-03-12
Tot la paragraful "Cum cunosti ca ai un duhovnic ecumenist?", la pct. 4, "seriozitatea", "educatia", "rigoarea", "corectitudinea", "harnicia" sunt virtuti omenesti netrebuincioase pentru mantuire si proprii ereticilor si paganilor? Cred ca e o afirmatie care nu face bine ortodocsilor si Ortodoxiei. Cred ca e o abordare lipsita de echilibru. Dimpotriva, cred ca acestea sunt virtuti necesare pentru mantuire si mai cred ca sfintii mucenici, cuviosi, mari dascali ai lumii si ierarhi le-au avut. Cu aceste virtuti, si cu multe altele, s-au facut Sfintele Sinoade Ecumenice, s-a conceput Simbolul de Credinta, s-au facut toate dogmele si canoanele, s-a zidit Biserica lui Hristos.
Iertati-ma, daca gresesc. Am facut aceste mici observatii nu pentru a critica ci pentru a sustine aceasta brosura si pentru a indrepta micile greseli care se mai pot strecura. Ca ortodocsi trebuie sa fim si educati, si seriosi, si corecti, si rigurosi.
avatar
0
8 Gabriel • 2:13 PM, 2017-03-14
Dupa cum puteti vedea sunt puse in gilimele, adica ei nu detin aceste calitati in mod real. La eretici si pagani toate aceste "calitati" sunt de fapt de forma, fariseism... Cum spunea parintele Cleopa: "Nu primeşte Dumnezeu nici o faptă bună dacă nu se face după dreptarul Ortodoxiei"
avatar
0
9 Mihail-Galati • 8:48 PM, 2017-03-14
Chiar si cu ghilimele, cred ca e formulare nefericita in paragraful "Cum cunosti ca ai un duhovnic ecumenist?", alin. nr. 4 pentru ca putem cadea in pacatul judecarii aproapelui. Comparandu-ne cu ereticii in calitati trebuitoare sau nu mantuirii, facem exact ca fariseul din Evanghelie.
Raman la parerea ca alin. nr. 4 trebuie reformulat sau chiar scos de acolo.
Iertati-ma inca o data, nu exclud nici varianta ca sa vad eu stramb lucrurile.
Ma opresc aici; ce-am avut de spus am spus; n-am sa mai insist pe tema asta.
Multumesc.
avatar
0
10 Gabriel • 12:07 PM, 2017-03-15
Brosura ramane in forma in care este. Multumim pentru observatii. Doamne ajuta!
avatar
0 Spam
11 Constantin Miramar • 1:29 AM, 2017-11-19
Ecumenimul  = panerezie
avatar