Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Septembrie » 16 » Biserica și Masoneria II. Poze cât o mie de cuvinte...
11:21 PM
Biserica și Masoneria II. Poze cât o mie de cuvinte...

În Aprilie 2016 scriam articolul Biserica și Masoneria în care postam niște poze de pe site-ul lui Constantin Săvoiu, francmason din anul 1976, în 2008 devenit Maestru al Marii Loje Naționale a României, fost judecător la Tribunalul Prud`hommes în Franța, arhonte al Patriarhiei Ecumenice din Constantinopol, consilier în relații economice internaționale și militant politic.

Ce este un Arhonte? În Patriarhia Ecumenică (cităm, conform informațiilor oferite de aceasta):

"Un Arhonte este o onoare conferită de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, pentru slujirea Bisericii, ca lider bine-cunoscut și distins și foarte respectat al comunitații creștine ortodoxe.

Acesta este, prin harul lui Dumnezeu, Arhontele, o măsură a faptelor sale bune și de credință. Mai mult, acesta este jurământul depus ca Arhonte, de a apăra și promova credința creștin-ortodoxă și tradiția. Preocuparea sa este interesul de a sluji ca bastion în protejarea și promovarea Sfântă, după modelul Sfântului Apostol Andrei și al misiunii sale. El, de asemenea, se ocupă de drepturile inalienabile ale rasei umane oriunde și ori de câte ori acestea sunt încălcate – și de bunăstarea generală și bunăstarea Bisericii creștine.

Aceasta onoare acordată de către Patriarhia Ecumenică aduce cu sine responsabilități grave, angajamente profunde, sincere și dăruire. În consecință, este extrem de important faptul că această obligație de onoare să fie conferită persoanelor fizice care au dovedit caracter creștin-ortodox, care se conformează fidel Învățăturilor lui Hristos și doctrinelor, canoanelor, cultului, disciplinei și hotărârilor Bisericii.

Cei selecționați pentru a sluji ca Arhonți au demonstrat un angajament mai mare decât media de administrare în timp, talent și valoare pentru folosul Bisericii, Parohie, Eparhia, Mitropolie, Arhiepiscopie și comunitate ca întreg. Un Arhonte trebuie să fie cu adevărat vrednic de proclamarea: AXIOS, AXIOS, AXIOS!
".

Între timp, au mai fost adăugate poze pe site-ul constantinsavoiu.ro. Așadar, poze cât o mie de cuvinte...

 

Categorie: Masonerie | Vizualizări: 4163 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: constantin savoiu, masoni, biserica si masoneria, ierarhi ecumenisti, eretici | Rating: 3.5/2
Total comentarii : 0
avatar