Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Aprilie » 22 » Biserica si Masoneria
10:52 PM
Biserica si Masoneria

Ca sa intelegem mai bine...

Marele Maestru al Marii Loji Naţionale Unite din România - Bartolomeu Constantin Săvoiu este arhonte al Patriarhiei Ecumenice din Constantinopol. Adica un fel de guvernator...lider bine-cunoscut, distins si foarte respectat al comunitatii ortodoxe!!!

N-are rost sa detaliez cine este si cu ce se ocupa, fotografiile vorbesc de la sine...il vom vedea alaturi de preoti, episcopi, mitropoliti, patriarhi... numai lume buna :)

Ce este un Arhonte? In Patriarhia Ecumenica (citam, conform informatiilor oferite de aceasta):

"Un Arhonte este o onoare conferita de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, pentru slujirea Bisericii, ca lider bine-cunoscut si distins si foarte respectat al comunitatii crestine ortodoxe.

Acesta este, prin harul lui Dumnezeu, Arhontele, o masura a faptelor sale bune si de credinta. Mai mult, acesta este juramantul depus ca Arhonte, de a apara si promova credinta crestin-ortodoxa si traditia. Preocuparea sa este interesul de a sluji ca bastion In protejarea si promovarea Sfanta, dupa modelul Sfantului Apostol Andrei si al misiunii sale. El, de asemenea, se ocupa de drepturile inalienabile ale rasei umane oriunde si ori de cate ori acestea sunt Incalcate – si de bunastarea generala si bunastarea Bisericii crestine.

Aceasta onoare acordata de catre Patriarhia Ecumenica aduce cu sine responsabilitati grave, angajamente profunde, sincere si daruire. In consecinta, este extrem de important faptul ca aceasta obligatie de onoare sa fie conferita persoanelor fizice care au dovedit caracter crestin-ortodox, care se conformeaza fidel Invataturilor lui Hristos si doctrinelor, canoanelor, cultului, disciplinei si hotararilor Bisericii.

Cei selectionati pentru a sluji ca Arhonti au demonstrat un angajament mai mare decat media de administrare In timp, talent si valoare pentru folosul Bisericii, Parohie, Eparhia, Mitropolie, Arhiepiscopie si comunitate ca Intreg. Un Arhonte trebuie sa fie cu adevarat vrednic de proclamarea: AXIOS, AXIOS, AXIOS!".

Mai multe poze aici: http://www.constantinsavoiu.ro/religie

Categorie: Masonerie | Vizualizări: 1036 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: Biserica, masonerie | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1 Cpnstantin Miramar • 4:28 PM, 2016-11-29
arhonte -  mason?
avatar
0 Spam
2 yonyca • 0:13 AM, 2017-06-22
satana e la putere. toti ierarhii ecumenisti din toate confesiunile sunt cripto-evrei deghizati in ortodicsi, catolici, musulmani
avatar