Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Ianuarie » 18 » Atenţie la dezinformări. Semnăturile originale ale ierarhilor din Oradea şi Gyula pe documentul controversat de la "Sinodul" din Creta
11:21 AM
Atenţie la dezinformări. Semnăturile originale ale ierarhilor din Oradea şi Gyula pe documentul controversat de la "Sinodul" din Creta

     Redacţia ASTRADROM a fost informată că protopopul de Beiuş, preotul Marian Pop, a răspândit zvonul în oraş că PS Sofronie nu a semnat documentul "Relaţiile Bisericii Ortodoxe cu restul lumii creştine" la "Sinodul" din Creta. De asemenea, circulă şi zvonul că PS Siluan Mănăilă din Ungaria, n-ar fi semnat nici el acest document.
      Acest zvon a fost răspândit şi la unii enoriaşi din protopiatele Oradea, Marghita şi Tinca.
În cele de mai jos vom prezenta o fotografie cu semnăturile originale ale celor doi ierarhi depuse pe documentul contestat din Creta:
PS Sofronie Drincec, al Oradiei - cu săgeata roşie
PS Siluan Mănăilă, de la Gyula (Ungaria) - cu săgeata albastră

 

Sursa: ASTRADROM

Redăm mai jos o fotografie cu semnăturile tuturor ierarhilor români ce au semnat în unanimitate documentele eretice în Creta, pentru că au ajuns şi la noi zvonuri despre anumiţi ierarhi români, că au refuzat să semneze. Cel mai haios zvon este acela că patriarhul Daniel n-a semnat şi că de fapt... nici nu e ecumenist... :-)

http://www.glasulstramosesc.ro/semnaturicreta.png

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/semnatura_patriarhdaniel.png

Documentul integral poate fi văzut mai jos:

Semnăturile ierarhilor români sunt la pagina 14.

Categorie: Semnaturile ierarhilor pe documentele din Creta | Vizualizări: 2279 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
Si chiar daca nu ar fi semnat, s-ar fi schimbat cumva situaia in privinta marturisirii lor atita timp cit au tacut atit la sinodul din toamna cit si dupa?
" Fiecare pasare pe limba ei piere". Chiar nu isi dau seama ca se compromit total cu astfel de incercari de manipulare? Sau ne cred pe toti oligofreni?
avatar
0
2
Multi au cazut in plasa ecumenistilor. Chiar si din cei ce se numesc anti-ecumenisti. Diavolul cauta sa-i insele si pe cei alesi...
avatar