Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Martie » 27 » Aplicarea însemnării fiarei prin așa-zisa scanare de retină utilizată la documentele biometrice
3:08 PM
Aplicarea însemnării fiarei prin așa-zisa scanare de retină utilizată la documentele biometrice

''Că celor ce au cunoştinţă, cu lesnire le va fi cunoscută venirea lui [antihristului]. Iar celor ce îşi au mintea permanent la lucruri lumeşti, măcar dacă ar şi auzi, nu vor crede, şi urăsc pe cei ce le-ar spune''Sfântul Efrem Sirul

''Dar creştinii orbiţi nu vor observa nimic, deşi acest lucru l-ar putea înţelege şi un prunc mic'' - Sfântul Ierarh Ermoghen

 

IMPLANTARE CU CIPURI DE ULTIMĂ GENERAŢIE, MASCATE SUB BIOMETRIE

   Marcarea izotopică e un cip de ultimă generaţie, format din celule vii, care funcţionează în mod estetic, natural. Când este aplicat sub formă de coduri de bare, acest cip nu este vizibil pentru ochi, dar se citeşte de scanere. Astfel, creierul începe să funcţioneze ca un transmiţător biologic, şi, de fapt, în esenţă devine un procesor biologic. O persoană cu un astfel de cip devine un cyborg controlat.

Marcarea izotopică – e una din cel mai periculoase forme de cipizare, prin care nişte nanoparticule sunt introduse în corpul dvs, înglobându-se perfect în ADN. E un cip de ultimă generaţie, care nu necesită surse de alimentare, deoarece e compus din celule vii care funcţionează într-un mod estetic. Dacă acest cip e aplicat sub formă de barcod, el e invizibil pentru ochi, însă se scanează normal de orice scaner. Persoana căreia i se aplică un astfel de marcaj, poate fi controlată cu ajutorul oricărui satelit, devinind astfel o antentă psihotropică. Spre deosebire de oricare cip implantat, care se poate scoate din corp prin diferite acţiuni, marcarea izotopică e imposibil de scos din corp. Şi dacă cipul obişnuit are influenţă redusă asupra organismului şi sistemului nervos, atunci cu ajutorul cipului aplicat cu laser uşor ţi se poate induce diferite stări emoţionale, sau acţiuni de care persoana rămîne a fi inconştientă de executarea lor.

Soldaţilor cărora li se aplică un astfel de marcaj sunt uşor de depistat chiar la adâncimi mari sub pământ, să li se depisteze ce răni au, astfel de la distanţă să li se poată aplica cu uşurinţa o diagnosticare, ca spre exemplu stoparea unei hemoragii, prin diferite comenzi unor celule specifice ale creierului care răspund de astfel de procese. Astfel că creierul se comportă ca un emiţător şi receptor, fiind comparat cu un bio-procesor.

Aplicarea laserului atunci cînd îţi perfectezi documentele biometrice, prin scanarea irisului si a altor caracteristici biologice, e cea mai comoda metoda de aplicare de catre autoritati, ca mai apoi sa poata usor controla aceste persoane. Momentan în lume se fac doua feluri de marcaje – marcajul cu laser și cel izotopic, și se aplică tuturor doritorilor de a primi acte biometrice. Se aduc probe ale unor demnitari care afirmă că au făcut acte biometrice copiilor săi, iar apoi copii crescând au acces la diferite servicii prin scanarea fetei lor, fără a li se actualiza datele biometrice în acte, ceea ce demonstrează că li s-a aplicat un marcaj. Astfel afirmă demnitarul că dacă caracteristicile biologice ale omului se schimbă de-a lungul virstei, aplicarea marcajului cu laser se face o dată și pentru totdeauna. La aeroport când se scaneaza fetele celor care vin, se scaneaza de fapt acel marcaj cu laser care fost aplicat când ți-ai făcut actele biometrice, si această scanare nu are nici o tangenta cu afirmațiile oficiale precum că se calculează careva distante dintre careva puncte specifice ale feței, căci identificarea unor astfel de date se face de obicei in pozitie statică, nemișcându-te, iar astfel de conditii la aeroport nu exista. Se explică despre sistemul de sateliti Glonass, implementat de sovietici prin anii ’70 in scopuri militare, iar mai apoi si in alte scopuri, precum urmarirea diferitor obiecte. Se presupune ca acest sistem de sateliti ar putea fi folosit pentru a se conecta la oamenii care vor fi marcati. (de fapt conectarea la computerul fiară ale tuturor celor ce vor primi însemnarea antihristică se va face prin tehnologia 5G. Nota G.S.) Se arată în video că în urma apăsării unor butoane, toti cei marcati ar putea fi omorâți instantaneu.

Aparatorul.md

Despre nanoparticule vorbea și doamna Aspazia, dar cine avea urechi s-o audă acum câțiva ani?

Iar părintele Elipidie din Rodos ne explica prin 2013 despre cum vor pregăti slugile lui antihrist omenirea pentru primirea peceții. 

"Ceea ce va urma, va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră, a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru…

Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise vaccinuri vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive (n.tr. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.tr. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip''

 

Citiți vă rog și:

Sensul duhovnicesc al acceptării buletinului biometric şi în general al îndosarierii electronice

Buletinul biometric = lepădare de Hristos! Fraților să nu ne amăgim, singura alternativă este REFUZUL!

Despre preoții cu documente electronice, ''fiara'' de la Bruxelles, cartea morții, apostazie, antihrist...

Unde vor ajunge preoții și mirenii care primesc documentele electronice...? Care mai puteți și aveți ochi de văzut, treziți-vă!

Dacă are cineva urechi - să audă! Despre eliminarea banilor cash - documente electronice - pecetea antihristului

ProTV face propagandă implantului cu cip. Care mai puteți și aveți ochi de văzut și urechi de auzit, TREZIȚI-VĂ!

Noile vaccinuri IGT vor altera în mod permanent ADN-ul uman

5G - Război împotriva umanității. Tehnologia cu cancer la pachet se implementează de anul acesta și în România

 

Categorie: Documente biometrice | Vizualizări: 1567 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar