Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Iunie » 3 » A început prigoana fraților. Mai mulți patrioți și apărători ai Ortodoxiei au fost chemați la DIICOT. Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!
11:11 PM
A început prigoana fraților. Mai mulți patrioți și apărători ai Ortodoxiei au fost chemați la DIICOT. Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!

''Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!'' - Radu Gyr

Hristos a înviat!

Mărturisești că Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, că Ortodoxia a fost vândută la sinodul tâlhăresc din Creta, că papa Francisc este ereziarh și înaintemergător al antihristului? Atunci, pregătește-te de o vizită la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, căci asta au pățit în ziua de 31 mai 2019 câțiva frați care au îndrăznit să dea mărturia cea bună și să spună că papa e eretic și că patriarhul Daniel este un trădător al Ortodoxiei. 

E datoria noastră să fim împreună mărturisitori cu frații noștri și să-i susținem și cu rugăciunile noastre. Așadar pomeniți pe: Cătălin-Ioan, Gheorghe, Ion, Călin, Marian, Gabriel, monah Timotei, Iustina-Antoanela. 

Pentru mai multe detalii, vizionați înregistrarea din această seară a emisiunii Nașul Special.

https://www.facebook.com/100002909959639/videos/2209955849111392/

 

Citiți vă rog și:

Proiectul legislativ care scoate Ortodoxia în afara legii a trecut de Senat.

Vizualizări: 1914 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar