Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Octombrie » 30 » 3 ani de la fatidica zi de 29 octombrie 2016
11:40 AM
3 ani de la fatidica zi de 29 octombrie 2016

Ieri s-au împlinit 3 ani de la întrunirea sinodului Bisericii Ortodoxe Române în care au adoptat hotărârile "sfântului" și "marelui" sinod din Creta, sinod tâlhăresc care a legalizat erezia ecumenistă și i-a osândit pe ortodocșii care apară Dreapta Credință. Multe s-au scris în ultimii 3 ani, multe s-au întâmplat, multi s-au rătăcit și putini au rămas în Biserica. Pe lângă trădarea ierarhilor BOR, care au aruncat o lume întreagă în erezie, cea mai devastatoare rană in trupul Bisericii au facut-o falșii luptători pentru adevăr, fie ca sunt greci sau romani. Pe lângă inventarea de noii erezii, ca cea a "partasului la erezie = semiortodox", sau cea prin care se susține ca ereticii necondamnati nominal ar lucra cu harul Duhului Sfant, intoxica cu minciuni și dezinformări pe cei ce ar vrea sa se îngrădească corect de erezie. 

Traversăm o perioadă grea, o perioadă de așteptare, o perioadă în care trebuie să ne rugăm mai mult ca oricând și în primul rând să rezistăm. Dorim pe aceasta cale, să le transmitem minciuno-ierarhilor  ce L-au vândut pe Hristos la Creta pe 16.06.2016, dar și la București pe 29 octombrie 2016 ca n-am capitulat, chiar dacă aparent s-a așternut liniștea, suntem aici și cel mai important lucru e faptul că Hristos este cu noi, cu voi nu mai este, cu voi este Veliar, pe el îl slujiți în mod conștient! Voi sunteți responsabili de dezastrul în care a ajuns țara asta, voi L-ați alungat pe Hristos din biserici, voi duceți un neam întreg la iad, dar ce spunem un neam întreg? O lume întreagă prin comuniunea cu voi se duce la iad, căci ați fost singurii reprezentanți ai unei Biserici locale care ați semnat în unanimitate. Pocaiti-va căci judecata lui Hristos este aproape, sa nu credeți ca aveți scăpare vreunul dintre voi!

Fraților care ați rămas în Dreapta Credință, tuturor celor ce stați drepți în fata tavalugului ecumenist, nu va temeți, Duhul Sfant ne acoperă și ne luminează, chiar dacă vi se pare ca sunteți părăsiți, nu sunteți! Cu noi este Dumnezeu, Maica Domnului și toți sfinții din ceruri, a lui Hristos este Biruința! 

 

Citiți vă rog și:

Astăzi Sinodul BOR a aprobat ''sinodul din Creta'' și a ''semnalat existența și activitatea unor grupări schismatice''

A lua act de un document înseamnă a-l aproba şi a-i da forţă juridică în forma în care este el. Sinodul BOR a luat act de hotărârile cretane

 

 

 

Categorie: Sinodul Tâlhăresc | Vizualizări: 617 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1 Sfântul Ioan Iacob Hozevitul • 6:08 PM, 2019-11-06
Hristos în mijlocul nostru, frate Gabriel!
avatar
0
2 Gabriel • 10:25 PM, 2019-11-07
Este si va fi!
avatar